ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ SOCIAL MEDIA

Η ομάδα μας μπορεί να δημιουργήσει τους λογαριασμούς σας στα social media (Facebook, Instagram, LinkedIn) και να τους διαχειρίζεται όσο αναφορά τις δημόσιες αναρτήσεις, τις φωτογραφίες και το περιεχόμενο τους. Τα social media είναι πολύ σημαντικά για την αναγνώριση της επιχείρησης σας.

Η συνέχεια της στρατηγικής μας αφορά την προώθηση των λογαριασμών σας. Στοχεύουμε σε συγκεκριμένο κοινό, αυξάνουμε τους followers και τα likes σας ώστε να τους ωθήσουμε να επισκέπτονται την βασική ιστοσελίδα της επιχείρησης.

SOCIAL MEDIA

FB

ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ

Έχοντας αναπτύξει τον λογαριασμό σας στο facebook θα μπορείτε να αναρτάτε νέα, ανακοινώσεις, άρθρα και πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση σας, έχοντας έτσι ένα ψηφιακό πελατολόγιο

INSTA

ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Έχοντας ένα σημαντικό αριθμό followers μπορείτε να ανεβάζετε εικόνες, βίντεο και stories ώστε να προσελκύετε νέο κοινό και να διαφημίζετε τα προϊόντα της επιχείρησης σας.

LNKDN

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Το LinkedIn είναι ο καλύτερος τρόπος να φτιάξετε το επαγγελματικό σας δίκτυο, να μοιράζεστε πληροφορίες που θα έχουν απήχηση σε άλλες επιχειρήσεις και αντίστοιχο κοινό.

LIKES

FOLLOWERS

Η ομάδα μας είναι εδώ για να σε βοηθήσει να αυξήσεις πολύ γρήγορα το κοινό σου και τις αλληλεπιδράσεις σας. Έχουμε τον τρόπο να πάρεις πολλά likes!