Ανάπτυξη E-Commerce

Ενοικιάσει e-shop Αθήνα

Η αύξηση στις πωλήσεις μιας επιχείρησης ξεκινά online με ένα e-shop. Η μετατροπή της επιχείρησης σας σε μία πλατφόρμα πωλήσεων στο διαδίκτυο πρέπει να γίνει με δυναμικό τρόπο για την προσέλκυση του καταναλωτή. Η διαμόρφωση του website αυτού βασίζεται στην στρατηγική της επιχείρησης σας, στο design το οποίο πρέπει και να αναδεικνύει το προϊόν αλλά και να είναι απλό προς το χρήστη, καθώς και στην ανάδειξη των προσφορών και των νέων προϊόντων σας.

Ενοικιάσει e-shop Αθήνα

Η ομάδα μας θέλοντας να στηρίξει τις νέες επιχειρήσεις ή τις επιχειρήσεις που έπληξε ο COVID-19 προσφέρουμε προς ενοικίαση  e-shop, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση των χρημάτων σας, την αρχική επαφή σας με τον χώρο του e-commerce αλλά και να συμβάλουμε στην ομαλή επανένταξη όλων των επιχειρήσεων στην κανονικότητα. Ο στόχος μας είναι η επιτυχίας σας, καθώς αυτή είναι η μονάδα μέτρησης της δικής μας επιτυχίας.

100% Επιτυχημένη Πλατφόρμα Αγορών

ΦΙΛΤΡΑ

ΠΡΟΪΌΝΤΑ | ΤΙΜΕΣ | ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με τα φίλτρα βοηθούμε το κοινό να ψάξει πολύ αποτελεσματικά, χωρίς περιττή αναζήτηση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση πωλήσεων και την ευχάριστη περιήγηση του πελάτη.

MAILS

ΜΑΖΙΚΑ MAIL & NEWSLETTER

Ενημερώνοντας τους πελάτες  σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα και αναπτύσσοντας το newsletter σας, θα γίνεται σταθερό follow up του κοινού σας με αποτέλεσμα την επαναγορά.

ΚΑΛΑΘΙ

ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΓΟΡΑ

Ένα γρήγορο και ασφαλές καλάθι αγορών είναι η “σφραγίδα” του χαρακτήρα της επιχείρησης σας. Η ασφάλεια και ικανοποίηση του πελάτη σημαίνει αξιοπιστία

SOCIAL

MARKETING | SOCIAL MEDIA | PLAN

Η ραγδαία αύξηση των πωλήσεων εξαρτάται από την συνεχή διαφήμιση στα socil media, τις καμπάνιες καθώς και τη στρατηγική που πρόκειται να ακολουθήσει η κάθε επιχείρηση.