Επανασχεδιασμός Ιστοσελίδας

 Ο επανασχεδιασμός μίας ιστοσελίδας είναι πολλά περισσότερα από αλλαγή των χρωμάτων ή των εικόνων. Η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να επανασχεδιάσετε την ιστοσελίδα σας με βάση τις νέες τάσεις της αγοράς, ανανεωμένο design και τα απαραίτητα updates, την μελέτη του ανταγωνισμού και πως μπορείτε να ξεχωρίσετε. Ακολουθούμε στρατηγικές ώστε να προσελκύσετε νέο κοινό και να μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις σας.

Στις μέρες μας το κινητό μας έχει μετατραπεί σε πολυεργαλείο. Η ομάδα μας είναι εδώ για να βοηθήσει την επιχείρηση σου να μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις της, προσαρμόζοντας την ιστοσελίδα σας για κινητά ή tablets. Μία μερίδα του αγοραστικού κοινού προτιμά να χρησιμοποιεί το κινητό του σαν αγοραστικό μέσο.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ

CONTENT

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Η ανανέωση των κειμένων, το νέο design καθώς και η προσαρμογή νέων ιδεών στη σελίδα σας δίνει μια πνοή συνεχούς εξέλιξης. Οι πελάτες θαυμάζουν την πρόοδο και την ανάπτυξη.

SPEED

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Η βελτιστοποίηση της ταχύτητας της ιστοσελίδας σας ικανοποιεί άμεσα τον πελάτη διότι εκτελεί τις ενέργειες του άμεσα και χωρίς άσκοπες αναμονές.

SEO

ΠΩΛΗΣΕΙΣ & ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Η προταιρεότητα εμφάνισης στις μηχανές αναζήτησης θα επιταχύνει την διαφήμιση σας και θα αυξήσει τους πελάτες σας και θα μεγιστοποιήσεις τις πωλήσεις σας.

BRANDING

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Η ομάδα μας αναλαμβάνει όχι μόνο την δομική ανανέωση του site σας, αλλά και μια εκ νέου στρατηγική και επανατοποθέτηση της επιχείρησης σας στην ιντερνετική αγορα.