Κατασκευή Website

 Η επιτυχία μιας επιχείρησης ξεκινά online με ένα website. Στην σύγχρονη αγορά που το internet είναι το κύριο εργαλείο του καταναλωτή, υποχρέωση κάθε επιχείρησης είναι ένα εξατομικευμένο website κατάλληλα διαμορφωμένο για:

  • Ταχύτατη διαφήμιση
  • Προσέγγιση νέων πελατών
  • Αύξηση πωλήσεων

Η ομάδα της WEB&TONiC δημιουργεί ιστοσελίδες να ταιριάζουν απόλυτα με τον χαρακτήρα της επιχείρησης σας, εύκολες στη χρήση και με μοναδικό design, με αποτέλεσμα την επιτυχία των στόχων σας.

Μην ξεχνάτε, η επιτυχία μας είναι η επιτυχία σας.

Brand Management & Websites

Μία νεοσύστατη επιχείρηση πρέπει να έχει ένα website διαμορφωμένο κατάλληλα και εξατομικευμένο για το ύφος της. Τροποποιούμε την ιστοσελίδα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει με τον χαρακτήρα της επιχείρησης σας ώστε να προσελκύσει το κοινό που απευθύνεστε, καθώς και παρέχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας βίντεο και λήψη φωτογραφιών των προϊόντων σας, επεξεργασμένων κατάλληλα ώστε να κάνετε τη διαφορά στην αγορά και να έχετε τον δικό σας μοναδικό χαρακτήρα.

CUSTOM

100% WORDPRESS

Παρέχουμε 100% ολοκληρωμένες λύσεις από την ιδέα στην υλοποίηση και κάθε ιστοσελίδα που παράγουμε είναι προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη.

REDESIGN

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ & ΒΕΛΤΙΩΣΗ

Δίνουμε νέα ζωή στην υπάρχουσα ιστοσελίδα σας. Η ανανέωση και η βελτιστοποίηση θα πείσουν τον νέο πελάτη πως υπάρχει συνεχής πρόοδος.

SEO

ΠΩΛΗΣΕΙΣ & ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Η προταιρεότητα εμφάνισης στις μηχανές αναζήτησης θα επιταχύνει την διαφήμιση σας και θα αυξήσει τους πελάτες σας και θα μεγιστοποιήσεις τις πωλήσεις σας.

FOCUS-ON-SALES

ECOMMERCE

Βελτιώνοντας το περιβάλλον χρήστη και τον ιστότοπο με  ώστε ο επισκέπτης να ξοδεύει λιγότερο χρόνο πλοήγησης και περισσότερο χρόνο στην αγορά.