Μαζική Αποστολή Email & SMS

Οι έμποροι συμφωνούν ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένα κλειδί για τις επιχειρήσεις, ειδικά για την απόδοση επένδυσης (ROI) και την ανάπτυξη μακροχρόνιων κερδοφόρων σχέσεων. Μια εξατομικευμένη, κατακερματισμένη και στοχευμένη καμπάνια μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι σημαντική για την ευαισθητοποίηση της μάρκας και τις μετατροπές κίνησης. Email Marketing, σχεδιασμός, αποστολή, βελτιστοποίηση.
Δημιουργούμε προσαρμοσμένες εκστρατείες μάρκετινγκ για κάθε τμήμα του κοινού σας για να βοηθήσετε να διαφημίσετε προϊόντα και υπηρεσίες στις προσπάθειες αποτελεσματικής συμμετοχής νέων πελατών.

Μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε και να στείλετε εξατομικευμένα μηνύματα SMS με την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα. Τα μηνύματα μπορούν να περιλαμβάνουν οποιοδήποτε ψηφιακό περιεχόμενο, όπως trackable links, συνημμένα ή ιστοσελίδες και φόρμες για κινητά. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μοναδικούς εξαργυρώσιμους κωδικούς με τη μορφή εισιτηρίων SMS, κουπονιών και καρτών πιστότητας. Προσφέρουμε μια ασφαλή online υπηρεσία στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση ως πλατφόρμα αυτοεξυπηρέτησης. Για αυτόματη αποστολή, υποστηρίζουμε αρκετές ενοποιήσεις, όπως το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε SMS, το SMPP και το SFTP, καθώς και ένα API που μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στο διαδίκτυο. Παρέχουμε επίσης διαχειριζόμενες υπηρεσίες διαχείρισης εξωτερικών SMS.